Kreta


Kreta hadden we meer als eindbestemming gekozen vanwege de gunstige tickets van Ryanair dan dat het ons leuk leek om er naartoe te gaan. Maar wat een verrassing, Kreta is superleuk! We verbleven in Chania, een klein stadje in het noorden. Een supergezellig plek, met een fijn strand en leuke restaurantjes. Na elke hoek verschijnt weer een ander gezellig straatje. Echt verrassend leuk en heel anders dan het Lloret-de-mar-beeld dat we bij Kreta hadden. Omdat het best groot is, hadden we helaas geen tijd om het hele eiland te verkennen. Maar Chania was genoeg om onze eilandhopreis naar Griekenland goed af te kunnen sluiten!

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s