Cienfuegos


Boulevard

Het heeft even geduurd voordat we weer een bericht konden typen, maar er is slechts in elke stad één internetcafé met twee computers, waarop het internet ook nog eens traag is..

Sightseeing
Na Viñales zijn we met de bus via Havana in 8 uur naar Cienfuegos gereden. Na aankomst zijn we meteen wat sightseeing gaan doen en hebben we de Arco de triunfo, Catedral de la Purísima Concepción, het theater Tomás Terry en het Palacio de Gobierno gezien. Helaas waren de geldwisselkantoortjes allemaal al dicht, dus we dachten dat doen we dan wel de volgende dag, maar toen bleek het zondag te zijn (je raakt hier het besef van dagen kwijt) en stonden we opnieuw voor een dichte deur. Omdat we wel de casa moesten betalen, moesten we een heel eind lopen naar een of ander hotel om tegen een slechte wisselkoers geld te kunnen wisselen, wat ons 20 euro heeft gekost, maar oke. Hierdoor hebben we wel echt álles van Cienfuegos gezien haha, op de heenweg over de boulevard en op de terugweg in een bicitaxi met salsamuziek!

Op zich vonden we Cienfuegos wel een leuk stadje, maar we hadden het ook wel weer gezien, dus hebben we aan het eind van de middag de bus naar de volgende stad genomen: Trinidad!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. El & Geer schreef:

  krijgen 30 juli pas t reisverslag van 22 juli. begrijp wel dat je t besef van de dagen kwijtraakt op zo’n reis. hadden wij al na 3 dagen terscheling. fijn weer wat van jullie te lezen. nog fijne dagen. liefs el en geer.

 2. PaMa schreef:

  Hoi dames bedankt weer voor het mooie bericht jammer dat in Cuba internet zo moeizaam is maar het is niet anders.
  Foto’s houden we wel te goed.
  Veel plezier nog daar.

  Groetjes PaMa

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s