We love Singapore


Traag lopende Chinezen, vriendelijke mensen, druk verkeer, een kakkerlak op de kamer (nee lieve ouders, we slapen echt wel in fatsoenlijke hostels!), roti canai’s, prata’s, bananen lassi’s en wanton noodles: heerlijk, we zijn weer in Azië!

Na een lange reis van 24 uur zijn we afgelopen vrijdag aangekomen in Singapore. Omdat we hier vorig jaar ook zijn geweest, zijn we eerst alle leuke plekken weer op gaan zoeken waar we leuke herinneringen aan hadden, zoals Chinatown en Little India. Ook zijn we naar het Colonial District gegaan, een wijk met allemaal mooie koloniale gebouwen, zoals de spierwitte St. Andrews Church en het Memorial Park. Geslapen hebben we alleen niet, want we hadden een vreselijk hostel waar de buren midden in de nacht onze kamer inliepen, het licht aandeden en onze sleutel even wilden lenen omdat ze zichzelf hadden buiten gesloten! Omdat die natuurlijk niet paste, zijn ze maar de hele nacht gaan schreeuwen en heen en weer gaan rennen, ach ja, wat moet je anders als iedereen al slaapt?!

Toch was het weer even fijn om even in Singapore te zijn. We zijn er nog steeds van overtuigd dat we hier later wel een paar jaar willen gaan wonen en werken. Morgen vliegen we naar Jakarta, Indonesië. Benieuwd wat ons daar te wachten staat!

 

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s