Tanger


 

Schoolkinderen in Tanger

Vandaag zijn we in een paar uur met de ferry van Algeciras in Spanje naar Tanger in Marokko gevaren. Eenmaal in Tanger aangekomen, hebben we een wandeling gemaakt door de medina (centrum) en de kasbah (oude wijk).De sfeer was direct heel anders dan in Spanje: islamitisch, chaotisch, en toch ook wel een klein beetje vies..

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Pama schreef:

  Jammer dat je op de terug weg in het hotel in Tanger bent bestolen.

 2. Ton van Hove schreef:

  Ik ben bezig met het verslag van mijn fietsreis door Zuid Spanje in april/mei 2011.
  Tijdens deze reis ben ik voor één dag met de boot overgestoken van Tarifa naar Tanger. Zocht voor het verslag nog wat informatie over Tanger en kwam zo op jullie website terecht. Prachtige foto’s hebben jullie gemaakt! En het jammer genoeg korte verhaal over Tanger komt mij bekend voor. Ook ik vond de overgang van Europa naar Afrika erg groot. Het was een vermoeiende dag in Tanger. Steeds op je hoede moeten zijn voor wat ze nu weer van je wilden. Ik was dan ook blij ’s middags weer voet op Spaanse bodem te zetten.
  Toch blijft het land me fascineren. Julie foto’s en verhalen dragen er zeker toe bij dat ik de overtocht van Spanje (ik ben daar regelmatig) naar Marokko vast nog wel eens zal maken.

  Met vriendelijke groet,
  Ton van Hove

  P.s. Mag ik een foto gebruiken voor mijn reisverslag?

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s