Pantheon en Eiffeltoren


Parijs by night

Gisteren zijn we naar Quartier Latin, een echte studentenwijk gegaan. Hier bevinden zich alle universiteiten en na een wandeling omhoog, kwamen we uit bij het Pantheon. Vervolgens hebben we de metro genomen naar de Eiffeltoren. We besloten om een kaartje te kopen en alle treden omhoog te lopen en vervolgens nog een stukje met de lift naar het allerhoogste uitkijkpunt. Hier hebben we weer gewacht tot zonsondergang, met een mooi helder uitzicht over de hele stad. Eenmaal beneden en inmiddels donker geworden, gaf de Eiffeltoren ook nog een lichtjesshow weg, die waarschijnlijk nog geprogrammeerd stond van de kerst- en oud & nieuw-dagen. Een mooi gezicht om ons weekje Parijs mee af te sluiten.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s