Sacré coeur, Louvre en Moulin rouge


Winter in Parijs

Gisteren zijn we naar het Montmartre gegaan, en vervolgens de wandeling omhoog naar de Sacré coeur gemaakt. Ondanks dat het koud was, hadden we wel een zonnetje en een mooie blauwe lucht.  In de sacré coeur was een mis bezig, die we bij mochten wonen. De mis was erg mooi, compleet met kerkelijk gezang van een nonnenkoor, wat een bijzondere sfeer gaf. Vervolgens hebben we genoten van het mooie uitzicht op deze plek en besloten we om te wachten tot de zonsondergang.
Vandaag zijn we naar het Louvre geweest en zijn we ook nog even naar de Moulin rouge gegaan. Omdat het was afgehuurd voor een grote bus toeristen, konden we er helaas niet in, maar het was toch even leuk om de rode molen te zien.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s