Arc de triomphe, Centre pompidou en Notre dame


Zonsondergang

De eerste avond zijn we naar een pianobar gegaan om Robert’s verjaardag te vieren. Gisteren zijn we lekker de stad gaan verkennen en hebben we een wandeling gemaakt over de Champs Elysees naar de Arc de Triomphe. De sneeuw ligt er nog en ook alle kerstversiering is nog aanwezig, wat een mooi winters plaatje geeft. Vandaag zijn we met de metro naar een ander gedeelte van de stad gegaan en hebben we het Centre Pompidou en de Notre Dame bekeken. Het is wel enorm koud, dus tussendoor warmen we onszelf even lekker op in een cafeetje.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s