Phuket


Patong, (seks)toeristische centrum

Vanaf Koh Phi Phi zijn we ’s ochtends met de ferry in een paar uur naar Phuket gevaren. De zee was rustig, wat inhield dat de ferry bij elke golf vier meter omhoog schoot en met een keiharde knal weer neer kwam op het wateroppervlak. Na een paar minuten werden er plastic zakjes uitgedeeld en we begrepen heel goed waarom. Al snel werd het ene na het andere zakje om ons heen gevuld, maar gelukkig bleef ons dit gespaard en hadden wij nergens last van.

Alweer slecht weer
Op Phuket is het de afgelopen dagen helaas ook weer slecht weer geweest met veel regen. We hebben welgeteld 1 uur op het strand kunnen liggen en misschien 4 uurtjes bij het zwembad. Verder tussen de buien door dus maar een beetje het centrum in gelopen en wat winkeltjes gekeken, geluncht etc. Ook weer een lekkere massage genomen. De Thaise massage schijnt erg heftig te zijn (soort chiropractorsessie), dus dat durfden we toch maar niet aan. We zijn weer voor de oliemassage gegaan, dit keer een uur lang voor 6 euro pp.

Sekstoerisme in Patong
’s Avonds zijn we ook nog een keer met de tuktuk naar Patong (het grote toeristische centrum van Phuket, wij zitten in het rustigere Karon) gegaan. Hier echt onze ogen uitgekeken! Wat een enorm sekstoerisme leeft hier.. Dat wisten we natuurlijk wel, maar het zien is toch anders.. Het ene Thaise meisje na de ander werd aan de haak geslagen door één of andere vieze oude vent. De dealtjes werden gewoon zonder schaamte voor onze neus op straat gesloten! Er liep zelfs een Thais meisje een rolstoel te duwen met een krom voorover gebogen blank opaatje erin.. Ongelooflijk!

Ondanks al het slechte weer, hebben we het toch naar onze zin gehad in Thailand en veel mooie dingen gezien. Wel hopen we ooit nog een keer terug te komen, maar dan met mooi weer, zodat we de bounty-stranden en het mooie onderwaterleven van Thailand toch nog een keer kunnen zien..

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s