Pipa en Tibau do Sol


Strand van Pipa

Vandaag zijn we in Pipa aangekomen, waar we verblijven in het nabijgelegen dorpje Tibau do Sol. In Pipa hebben we een boottocht gemaakt, waarbij we wilde dolfijnen hebben gezien. Na een eerste poging in slecht weer gisteren, hebben we vandaag een tweede poging ondernomen, waarbij we dit keer wel met ons vlot over de golven heen kwamen om bij te boot te komen. Helaas heb ik dit tochtje in mijn eentje moeten maken, aangezien Robert ab-so-luut niet mee wilde, vanwege zijn angst voor boten haha. ’s Avonds hebben we nog even lekker rond gelopen in Pipa, een klein hippie-dorpje met allemaal gezellige barretjes, winkeltjes en straatkunstenaars.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s