Nova Jerusalem


Openluchttheater Nova Jerusalem

Na de jeeptour zijn we weer terug gegaan naar Nova Jerusalem, een plek waar elk jaar de grote Paasspelen gehouden worden. Hierin wordt het Paasverhaal verteld in verschillende openluchttheaters, wat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt vanuit de hele wereld. De eerste avond werden we verkleed in allemaal mooie pakken en jurken en hebben we gegeten in het hof van Eden; een prachtige sfeervolle tuin. De tweede avond werden we wederom verkleed, ditmaal voor ‘het laatste avondmaal’. Met zijn allen aan een lange gedekte tafel gegeten in één van de openluchttheaters, wat heel bijzonder was.

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s